Liput ja hinnat

Haldin & Rose kuuluu Oy Matkahuolto Ab:n ylläpitämään valtakunnallisen lippu-, hinta- ja aikataulujärjestelmään.

Matkahuolto myy lippuja kaikkiin niihin Suomessa liikennöivien bussiyritysten linjavuoroihin jotka näkyvät Matkahuollon aikataulujärjestelmässä. Tiedot Matkahuollon myymistä lipputuotteista saa nettisivuilta  www.matkahuolto.fi/fi/matka/lipputuotteet

Tietoa lippujen hinnoista saat osoitteesta www.matkahuolto.fi/fi/matka/hinnat

Sinua palvelee myös Matkahuollon valtakunnallinen asiakaspalvelu, puh 0200 4000, ja paikalliset Matkahollot.

Matkahuollon myymien lippujen lisäksi kelpaavat Haldin & Rosen linja-autoissa meidän omat 44 matkan paperiset sarjaliput. Niiden hinta on sama kuin Matkahuollon myymien sarjalippujen hinta.

Kertalippuja ja meidän omia sarjalippuja voit ostaa suoraan kuljettajalta ja maksaa joko käteisellä tai pankki- tai luottokortilla. (Koulureiteillä ainoastaan käteismaksu!)

Seutulippu poistuu 31.1.2019

Seutulippuun liitetty tuki on valitettavasti loppunut, emmekä 31.1.2019 lähtien enää hyväksy seutulippua maksuvälineenä Kokkolan ja Vaasan välisillä linjoilla. Ole hyvä ja ota yhteyttä Matkahuollon valtakunnalliseen asiakaspalveluun 0200 4000 tai käänny paikallisten linja-autoasemien puoleen, jotka mielellään tarjoavat erilaisia alennuslippuja, kuten 44 matkan lippuja, 30-30-lippuja sekä nettippuja.

Myös oma asiakaspalvelumme vastaa asiaan liittyviin kysymyksiin numerossa 020-7815360. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@haldin-rose.fi.

We are sorry to inform you that the regional discount ticket does not apply as a paying method on routes between Kokkola and Vaasa from 31.1.2019.